Liza Bruinhart

Ik kijk graag naar groei en groeimogelijkheden. Hoe kan je gebruik maken van je eigen potentieel. Hoe kan je als mens heel zijn en floreren waar je ook bent. Door te investeren in jezelf kan je ook het beste halen uit de ander.

We zijn in ontwikkeling als mens. We staan niet stil. Fasen veranderen en daarmee behoeften. Dit doet een beroep op steeds opnieuw kijken, wie ben ik en waar wil ik heen. Het beantwoorden van deze vragen leidt tot meer geluk in je bestaan en dus ook in je werk. Naar mijn idee moeten we in vrijheid kunnen bewegen en van daaruit betekenis kunnen geven aan ons leven. Op een manier die ons als individu en als collectief past.

Deze gedachten hebben mij geïnspireerd om mij in te zetten voor huidige en toekomstige professionals. Daar waar het maatschappelijk leven begint.

Nathalie But

Mijn levensmotto is denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Door verbinding en oprechte nieuwsgierigheid tussen mensen ontstaat de mooiste groei en kansen voor verbetering.

Vanuit mijn werkervaring in de jeugdzorg gun ik alle professionals dat ze zichzelf als instrument blijven voeden met vragen stellen, een blik naar binnen, eigen kwetsbaarheid en kracht benutten. Zodat ieder kind, ouder of ander persoon die in de (jeugd)zorg terecht komt een professional treft die nieuwsgierig, oprecht, open en gelijkwaardig te werk gaat. Zo wordt naar mijn idee 1+1 echt 11.

Meer weten? Neem contact met ons op

contact
┬ę House of Professionals
Visuals gemaakt door
Hanneke Everts

KvK 73299707
BTW NL859447406B01

download